Млад мъж, на видима възраст около 25-27 години, е

...
  Млад мъж, на видима възраст около 25-27 години, е
Коментари Харесай

Надрусан чужденец издъхнал в агония в Слънчака

  Млад мъж, на забележима възраст към 25-27 години, е умрял в мъка тази нощ пред очите на стотици туристи в Слйънчев бряг, заяви Флагман.бг, като са базира на очевидци. " Крещеше като вманиачен, вързаха го, с цел да не мърда, а секунди по-късно издъхна ", разказал очевидец на драмата.
 Мъжът бил чужденец, който бил на отмора в най-известния ни черноморски курорт. Бил на празненство в прочут нощен клуб, където предрусал с разнообразни опиати. 
  " Около 1 ч. след среднощ го изкараха на улицата пред бара. Крещеше на британски език и се мяташе като вманиачен. Вързаха го, с цел да не мърда. Секунди по-късно припадна и стартира да тече кръв от устата му, по-късно към този момент нямаше и пулс, пристигнаха служители на реда и медицински екип, който установи гибелта му ", разказал очевидец на драмата, който бил на празненството във въпросния клуб.
 Трупът на младия мъж е бил откаран в отделението по правосъдна медицина на университетската болница в Бургас, където ще бъде осъществена аутопсия за определяне на точната причина за гибелта му инеговата идентичност.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР